| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mavi

|
Zaslal: ne srpen 02, 2009 6:42 pm Předmět: |
|
|
| F..l napsal: | jo vidis ... tmavej filtr neni spatnej napad,to me vubec nepadlo
s tou expozici mam trochu problemy,mam tam nastavenou urcitou dobu a v navodu neni ani zminka o tom,jak ji zkratit nebo prodlouzit (to vis,obyc digitak )
ale dikec za rady  |
s obyč digitálem co nemá žádný manuální režim ti ani tmavý filtr nepomůže, protože se to bude snažit dohnat isem (ISO) to je světelná citlivost snímače (čím větší ISO, tím nižší čas pro dosažení stejně světlý fotky... na úkor šumivosti), takže kdyby jsi před to dal nějakej tmavej filtr tak by ti akorát vylezla hrozně šumivá fotka, a delší expozici by ti to neudělalo... takže s obyč digiťákem asi jen rada: Cvakat, cvakat, a zase cvakat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
F..l

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 11:49 am Předmět: |
|
|
| Mavi napsal: | takže s obyč digiťákem asi jen rada: Cvakat, cvakat, a zase cvakat  |
tak vcera/dneska se mi neco povedlo .. a jak rikas bylo to samy cvakani,takze mi ze sta fotek vyslo jen par blesku .. problem myho fotaku je,ze expozice je asi 5 sekund a nez se to ulozi do pameti a nez zacnu fotit dalsi foto,tak to je priblizne dvakrat tolik,takze ucinnost je dost mala spusta blesku mi o chlup uteklo nebo to naopak bylo silene presvetleny (viz foto 2 ) ....
ale zas to byla prvni nocni bourka,takze si priste treba zkusim vyhrat si tim isem,a treba to pujde lip,treba taky ne ...
edit: tak to vypada,ze budu muset zustat u toho cvakani,pac je tam ta expozice pevne nastavena  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mavi

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 9:37 pm Předmět: |
|
|
Ale pěknej blesk jsi chytnul ... taky mám nějaký fotky, z 2.8., nejsou tam sice skoro vůbec blesky, ale zato tam jsou dost super mraky, který jsou zespodu nádherně osvětlený bleskama, viděl jsem to poprvé v životě, fakt super podívaná i pouhým okem (fotky nejsou nijak upravené)
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
F..l

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 10:43 pm Předmět: |
|
|
| F..l napsal: | no to taky koukam ... takovy hezky zvlneny mracky
btw: rikal jsem si,ze mi jsou ty panelaky povedomy a pak cucim,ze jsi z hradce  |
edit: ... zase neco prihazuju ...
|
 |
ja-jinek
|
Zaslal: čt září 17, 2009 4:55 pm Předmět: |
|
|
lidi kdyby jste nekdo vedel co je to to kulaty na ty fotce tak to sem pls napiste to na levo to maly kulaty na kraji fotky je poulicni lampa ale to vetsi ve prostred fotky nemuzu prijit co to je uz u tom premyslim snad mesic
a pak tu mam jeste jednu fotku
jinak obe fotky jsou porizeny uplne obycejnym fotakem KODAK EASYSHARE C713 tak je kvalita nic moc |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
F..l

|
Zaslal: ne září 20, 2009 5:48 pm Předmět: |
|
|
ahoj! vitej!
podle me je to blesk,kterej je stocenej a na fotce svetlo vyplnilo i zbylej vnitrni prostor a vznikla takovahle velka koule
jednou se mi taky postestilo videt takovejhle blesk ...
jinak me teda nic nenapada,kdyby to byl kulovej blesk,tak by jsi to asi poznal
ale jinak hodne povedena fotka! skoda,ze neni vetsi .... _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ja-jinek
|
Zaslal: ne říjen 04, 2009 4:55 pm Předmět: F..l |
|
|
| diky ja uz nad tim premyslela opravdu dlouho a na nic nemohla prijit uz jsme si rikala zda tam nebyla dalsi lampa ale nebyla tak ted jsem zas njn skoda ze neni vetsi ale je to porizeno obycejnym tel lg kp500 a s myho fotaku by to nebyli stejne o nic lepsi ale az budu mit zase praci coz vypada na dlouho nez neco najdu tak pak snad budou i lepsi fotky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
F..l

|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 11:54 am Předmět: |
|
|
jaaj .. koukam,ze jsi holka,tak sorry,ze jsem z tebe v predchozim prispevku udal kluka
no jinak teda cucim,ze se ti to povedlo vyfotot fotakem ... to se mi jeste nepostestilo .. jestli tam teda nemas nastavitelnou delku expozice
jinak letos uz sezona asi skoncila,takze to vypada,ze novy fota budou az na jare .... _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|